Tó Apartmanházak

Észak Magyarországi régió - Bánk

Tó Apartmanházak, Bánk
  • Cím: 2653 Bánk, Petőfi út 24.

Ajánlatkérés

Küldés
Tó Apartmanházak, Bánk

A Nógrád megyei Bánk községben találhatóak Apartmanházaink, a Bánki tótól mindösszesen 10 percnyi sétára. A két apartmanház nagyszerű választás családi nyaralásokhoz, baráti és céges társaságok összejövetelekhez. A Bánki tó és a Tó Kalandpark, illetve a Tó Wellness Hotel közelsége, az aktív pihenést kedvelők számára nyújtanak megfelelő felfrissülési lehetőséget, a nagyváros zajától menekülők pedig garantáltan nyugalmat lelnek a Nógrád megyei tornácos parasztházak között megbújó, kényelmes apartmanjainkban.

A Tó Apartmanházakkal kapcsolatban felvilágosítást, foglalást, illetve megérkezéskor a bejelentkezést a Tó Wellness Hotel recepcióján tudják megtenni. Elérhetőség: Tó Wellness Hotel, Bánk Petőfi út 73.

Tó Apartmanházak, Bánk

Két téliesített apartmanházunk apartmantjaiban a következőképpen kínálunk szállás lehetőségeket:

 

Első Apartmanház, 1. apartman: A nappaliban 2 főre ágyazható kanapé, az emeleten 2 hálószoba található 2 személyes ágyakkal. Az emeleti szobákban 1-1 pótágy helyezhető el. Összesen: 8 fő.

 

Első Apartmanház, 2. Apartman: A nappaliban 2 főre ágyazható kanapé, az emeleten 1 hálószoba található 2 személyes ággyal. Az emeleti szobában 1 pótágy helyezhető el.  Összesen: 5 fő.

 

Második Apartmanház, 1. apartman: A nappaliban 2 főre ágyazható kanapé, az emeleten 2 hálószoba található 2 személyes ágyakkal. Az emeleti szobákban 1-1 pótágy helyezhető el. Összesen: 8 fő.

 

Második Apartmanház, 2. Apartman: A nappaliban 2 főre ágyazható kanapé, az emeleten 1 hálószoba található 2 személyes ággyal. Az emeleti szobában 1 pótágy helyezhető el.  Összesen: 5 fő.

Tó Apartmanházak, Bánk

A két téliesített apartmanházunkban házanként 2 apartman található, amelyek közös parkolóval, illetve közös használatú kerti grillel, kemencével valamint kerti pavilonnal rendelkeznek. Az apartmanok mindegyike földszinti fürdőszobával, nappalival és teljesen felszerelt konyhával (mikrohullámú sütő, főzőlap, hűtőszekrény) rendelkeznek.

Tó Apartmanházak, Bánk
  • Cím:2653 Bánk, Petőfi út 24.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás